Another bellyshoot and another check-up

31-03-2014 12:34

Een tijdje geleden (niet eens zo heel lang nog voor mijn gevoel) hadden we Sander van Tuijl over de vloer voor de eerste bellyshoot. Sander baalde er toen al van dat het weer niet mee wilde werken en we niet naar buiten konden voor mooie plaatjes. Bovendien wilde hij nog wel een shoot doen waarbij mijn buik nog een stukje groter zou zijn. Zo gezegd zo gedaan. Gisteren werd er dus koers gezet richting de kasteeltuinen in Ruurlo. Voldoende mooie plekjes daar om de perfecte plaatjes te schieten en het zonnetje werkte geweldig mee. Soms iets te geweldig, want het maakte het moeilijk om geen fronsgezicht te trekken tegen de zonnestralen. En als je dan eens niet tegen de zon in hoefde te kijken, dan zette Sander er zo'n mooi scherm neer dat het licht weerkaatste en had je er nog last van... Maar goed, het mocht de pret niet drukken. Het was weer een gezellige middag die wederom ontzettend mooie plaatjes opleverde. Ik kan het iedereen aanraden, zo'n bellyshoot. Zo leuk!

Micha heeft stukjes gefilmd tijdens de shoot, op de momenten dat hij zelf niet op de foto stond. Hier heb ik een filmpje van gemaakt en dat is te vinden op de volgende link: https://youtu.be/sJ0E54jmsG4



Vanmorgen was het weer tijd om een bezoekje te brengen aan de verloskundige. Het gesprekje over hoe en wat tijdens de bevalling (wat wil je en wat vooral niet, etc.) stond op de planning, dus was het wel handig als Micha in dit geval even mee zou gaan. Dus kwam Micha vanuit het werk die kant op en kon even het hartje van de kleine meid horen. Alles (hartslag, bloeddruk, lengte van de baarmoeder) was weer prima in orde en het geboorteplan werd ook goedgekeurd, voor zover je daarvan kunt spreken. Het was allemaal helder en wij hadden geen vragen. Er werd ons nog wel even verteld dat de kleine dame inmiddels is ingedaald, dus wat dat aan gaat lopen we ook weer lekker op schema. Bijzonder hoe onze kleine meid netjes in de pas loopt... Bovendien is nu het moment aangebroken waarop de controles wekelijks uitgevoerd zullen gaan worden. Kortom: vanaf nu moet ik iedere week een bezoekje aan de praktijk brengen tot de uitgerekende datum of de bevalling als die eerder begint.